izrada-eCommerca, izrada web shopa, izrada internet prodavnice

Ako nameravate prodavati proizvode ili nuditi usluge, neophodan vam je sistem koji omogućava online naručivanje (shopping cart system) sa integrisanim sistemom za bezbedno procesiranje platnih kartica.

Izrada Internet Prodavnice

BeoData može kreirati e-commerce sistem prilagođen vašim specifičnim potrebama, koji po potrebi može uključivati i sistem za samostalno ažuriranje kataloga proizvoda, odnosno kompletnog sadržaja. Naši e-commerce sistemi pružaju sveobuhvatna rešenja koja omogućavaju laku i sigurnu online kupovinu za vaše klijente.

Naši E-commerce Sistemi Najčešće Uključuju:

– Shopping Cart Aplikaciju: Intuitivna i jednostavna za korišćenje, omogućava korisnicima lako dodavanje i uklanjanje proizvoda iz korpe.
– Kataloge Proizvoda: Detaljno prikazivanje proizvoda sa svim potrebnim informacijama, slikama i opisima.
– Online Plaćanje Kreditnim Karticama: Integrisani sistemi za sigurno plaćanje koji podržavaju različite platne kartice.
– Online Fakturisanje i Kontrola Zaliha: Automatizovani sistem za izdavanje faktura i praćenje zaliha u realnom vremenu.
– Unos Podataka: Jednostavan i efikasan unos podataka o proizvodima, korisnicima i transakcijama.
– Online Pretplata sa Autorizacijom Pristupa: Sistem za upravljanje pretplatama i kontrolu pristupa sadržaju na sajtu.
– Platni Sistem za Sajtove Koji Prodaju Samo Jedan Proizvod: Optimizovano rešenje za sajtove sa fokusom na jedan proizvod.

Ako želite više informacija, kontaktirajte nas, a mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da izaberete najbolje rešenje za vaše poslovanje.

Sigurnost Plaćanja

Tipično, kada se koristi sistem za plaćanje kreditnim ili debitnim karticama online, neophodno je koristiti usluge bar jednog provajdera za obradu platnih transakcija – to može biti vaša banka, ili treća strana kao što su PayPal, WorldPay, 2checkout i drugi. Sistemi za obradu plaćanja vrše kontrolu unetih podataka, raspoloživih sredstava na karticama i vrše prebacivanje sredstava na vaš račun nakon izvršene kupovine.

Integracija sa Provajderima

Naši sistemi su kompatibilni sa najpopularnijim provajderima za obradu plaćanja, što garantuje sigurnost i pouzdanost transakcija. Bez obzira na to koji provajder koristite, naš tim će se pobrinuti za nesmetanu integraciju, omogućavajući vam da se fokusirate na vaše poslovanje.

Prednosti Naših E-commerce Rešenja

– Povećanje Prodaje: Kvalitetno dizajnirana online prodavnica može značajno povećati vašu prodaju, omogućavajući vam da doprete do šire publike.
– Unapređenje Korisničkog Iskustva: Naši sistemi su dizajnirani sa fokusom na korisnika, obezbeđujući jednostavan i prijatan proces kupovine.
– Optimizacija Poslovnih Procesa: Automatizacija fakturisanja, kontrole zaliha i upravljanja pretplatama smanjuje administrativne poslove i povećava efikasnost.
– Fleksibilnost i Skalabilnost: Naša rešenja su fleksibilna i skalabilna, omogućavajući vam da lako prilagodite i proširite svoju online prodavnicu kako vaše poslovanje raste.

Ako želite da vaša online prodavnica bude uspešna, važno je da se fokusirate na nekoliko ključnih aspekata koji će privući i zadržati kupce.

Kvalitetan Dizajn i UX

Prvi utisak je izuzetno važan. Kvalitetan i privlačan dizajn vaše online prodavnice može igrati ključnu ulogu u privlačenju kupaca. Naša rešenja se temelje na modernim dizajnerskim principima koji obezbeđuju da vaša prodavnica ne samo izgleda odlično, već je i laka za navigaciju. Intuitivno korisničko iskustvo (UX) omogućava kupcima da lako pronađu i kupe proizvode koje traže, čime se povećava verovatnoća ponovne kupovine.

Optimizacija za Mobilne Uređaje

Sve veći broj korisnika obavlja kupovine putem mobilnih uređaja, stoga je važno da vaša online prodavnica bude potpuno optimizovana za mobilne telefone i tablete. Naši e-commerce sistemi su responsivni, što znači da će se vaša prodavnica besprekorno prikazivati i funkcionisati na svim uređajima, bez obzira na veličinu ekrana.

SEO i Digitalni Marketing

Kako bi vaša online prodavnica bila vidljiva na internetu, neophodno je uložiti u optimizaciju za pretraživače (SEO) i digitalni marketing. Naš tim stručnjaka može vam pomoći da optimizujete sadržaj vaše prodavnice, kako bi se bolje rangirala na pretraživačima poput Google-a. Takođe, možemo vam pomoći u kreiranju i vođenju digitalnih marketing kampanja, uključujući društvene mreže, email marketing i plaćene oglase.

Sigurnost i Povjerenje

Sigurnost je jedan od najvažnijih faktora za online kupce. Naši sistemi koriste najnovije tehnologije za enkripciju i sigurnost podataka, obezbeđujući da su sve transakcije i lični podaci vaših kupaca sigurni. Pružamo podršku za implementaciju SSL sertifikata i PCI DSS standarda, što dodatno povećava poverenje kupaca u vašu online prodavnicu.

Podrška i Održavanje

Nakon što je vaša online prodavnica pokrenuta, važno je obezbediti kontinuiranu podršku i održavanje kako bi sve funkcionisalo bez problema. Naš tim vam stoji na raspolaganju za bilo kakve tehničke probleme, ažuriranja i poboljšanja. Redovno održavanje obezbeđuje da vaša prodavnica radi optimalno i da je uvek u skladu sa najnovijim standardima i bezbednosnim zahtevima.

Analitika i Izveštavanje

Praćenje performansi vaše online prodavnice je ključno za razumevanje ponašanja kupaca i identifikaciju oblasti za poboljšanje. Naši sistemi uključuju napredne alate za analitiku i izveštavanje, koji vam omogućavaju da pratite ključne metrike kao što su posete sajtu, stope konverzije, prosečna vrednost porudžbine i još mnogo toga. Na osnovu ovih podataka možete doneti informisane odluke o strategijama za unapređenje poslovanja.

Personalizacija i Up-selling

Personalizacija iskustva kupaca može značajno povećati prodaju. Naši sistemi omogućavaju implementaciju personalizovanih preporuka proizvoda, baziranih na prethodnim kupovinama i pretragama korisnika. Takođe, možemo integrisati funkcionalnosti za up-selling i cross-selling, koje predlažu dodatne proizvode ili nadogradnje tokom procesa kupovine.

Integracija sa Društvenim Mrežama

Društvene mreže su moćan alat za promociju vaše online prodavnice. Naši sistemi omogućavaju lako integrisanje sa popularnim društvenim mrežama poput Facebook-a, Instagram-a, Twitter-a i drugih. Ovo uključuje opcije za deljenje proizvoda, integrisane oglase i mogućnost direktne kupovine putem društvenih mreža.

Fleksibilna Plaćanja

Pored standardnih opcija za plaćanje kreditnim i debitnim karticama, naši sistemi podržavaju i druge popularne metode plaćanja kao što su PayPal, Apple Pay, Google Wallet i kriptovalute. Ova fleksibilnost omogućava vašim kupcima da izaberu način plaćanja koji im najviše odgovara, što može povećati stopu konverzije i zadovoljstvo korisnika.

Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli saradnju i kreirali e-commerce rešenje koje savršeno odgovara vašim potrebama i ciljevima. Naša stručnost i posvećenost kvalitetu garantuju da ćete dobiti online prodavnicu koja ne samo da ispunjava, već i premašuje vaša očekivanja.